Wil je leren organiseren en plannen?
Of als HSP aan de slag met prikkels op de werkplek?

Kort telefonisch tarotconsult

Soms is er ineens een thema dat speelt, een vraagstuk waar je op korte termijn meer inzicht bij kunt gebruiken. Tarot kan daarbij een helder en goed inzicht geven. Deze inzicht kaarten nodigen je uit om na te denken en te reflecteren en helpen je om keuzes te maken. Daarom wordt sinds 2023 ook een telefonisch kort (10 minuten) tarot consult aangeboden. Je bestelt het consult via de webshop en vult duidelijk je naam en mobiele nummer in. Claudy neemt dan aan de hand van je bestelling/aanvraag via app eerst contact met je op om je vraag en het moment voor het consult verder met je af te stemmen. In de regel vindt dat binnen 24 uur plaats.

Goed om te weten. Na het stellen van je vraag, dit mag geen ja/nee vraag zijn, en vastleggen van de telefonische afspraak, zal Claudy jouw vraag stellen aan de tarotkaarten en werkt dit op voorhand uit. De uitleg en verdere verduidelijking krijg je via het telefonisch onderhoud.
Lees meer over inzicht door symboliek van tarot.

Inzicht door symboliek van tarot
Hoofd vol (snot)

Hoofd vol (snot)

Als je gevangen zit in een door jezelf gecreëerde beknellende structuur dan ervaar je een vol hoofd en is er geen ruimte meer voor spontane dingen. En word je vanzelf ziek (verkouden). Bewust worden is één, volledige acceptatie is twee. Op naar volgende stap in persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer
Lastige keuzes maken

Lastige keuzes maken

Keuzes maken is lastig en soms heel moeilijk uit te leggen aan de buitenwereld. Maar als je er samen uitkomt is het fijn en hoef je eigenlijk niks uit te leggen.

Lees meer
Code rood!

Code rood!

Bewijsdrang laat zich moeilijk organiseren. En bewijsdrang versus zelfzorg blijkt in de praktijk ook een lastige. Zorg dat je na een piekbelasting altijd extra tijd inlast om op te laden. (H)Erken jouw eigen grenzen.

Lees meer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This