Wil je leren organiseren en plannen?
Of als HSP aan de slag met prikkels op de werkplek?

Kort telefonisch tarotconsult

Soms is er ineens een thema dat speelt, een vraagstuk waar je op korte termijn meer inzicht bij kunt gebruiken. Tarot kan daarbij een helder en goed inzicht geven. Deze inzicht kaarten nodigen je uit om na te denken en te reflecteren en helpen je om keuzes te maken. Daarom wordt sinds 2023 ook een telefonisch kort (10 minuten) tarot consult aangeboden. Je bestelt het consult via de webshop en vult duidelijk je naam en mobiele nummer in. Claudy neemt dan aan de hand van je bestelling/aanvraag via app eerst contact met je op om je vraag en het moment voor het consult verder met je af te stemmen. In de regel vindt dat binnen 24 uur plaats.

Goed om te weten. Na het stellen van je vraag, dit mag geen ja/nee vraag zijn, en vastleggen van de telefonische afspraak, zal Claudy jouw vraag stellen aan de tarotkaarten en werkt dit op voorhand uit. De uitleg en verdere verduidelijking krijg je via het telefonisch onderhoud.
Lees meer over inzicht door symboliek van tarot.

Inzicht door symboliek van tarot
Inzicht door symboliek van tarot

Inzicht door symboliek van tarot

De symboliek van tarotkaarten helpt je bij het krijgen van inzicht in jezelf, je omgeving en levensvragen. De kaarten helpen je op weg en dragen bij aan persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer
Advent

Advent

Advent, de donkere dagen voor kerst. Een tijd om naar binnen te keren en je gedachten de vrije loop te laten. Terugblikken en vooruitkijken. Als voorbereiding op kerst en de komst van het licht.

Lees meer
Kennis & kunde

Kennis & kunde

Met liefde wil ik mijn kennis en inzichten delen met jou. Om je verder te helpen. Qua carrière of je persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 3 gratis tips!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This