Wil je een bijdrage leveren of iemand aanbevelen voor een aanmoediging?

Waarom deze stichting?

Uit ervaring weet ik dat het niet eenvoudig is om er achter te komen dat een van je mooie eigenschappen hoogsensitivitet is. Waar je wel eenvoudig achter komt is dat je last hebt van allerlei klachten, die vaak stress gerelateerd zijn. En als je met stressklachten bij de huisarts komt wordt er vaak eerst en alleen gewezen op werk / privé balans. Dat speelt zeker mee maar dat is het niet alleen. Zelf had ik er twee burn-outs en continue zelfreflectie voor nodig. Pas toen ik in de veertig was kwam ik er echt achter dat ik hoogsensitief ben. Pff, het had wat gescheeld als ik die informatie over mezelf al veel eerder had geweten. Want dat is de grootste winst, weten dat je over deze eigenschap beschikt, hoe je daarmee om kunt gaan en hoe je die kunt benutten.

Herstellen van stressklachten, je leven weer op de rit krijgen en tevens zoeken naar waar die stress dan in hemelsnaam vandaan komt, vergt tijd, inspanning en moed. Alleen al de keuze maken om op zelfonderzoek te gaan is al een groot compliment waard. En juist die mensen wil ik graag een extra hart onder de riem steken. Door ze te ondersteunen op hun weg van persoonlijke ontwikkeling. Om helder te krijgen wie ze zijn, waar ze goed in zijn en zo hun bijdragen kunnen leveren. Die ondersteuning kan geboden worden in de vorm van coaching, inspiratiegesprekken, begeleiding, aanbieden van een cursus, workshop of training. Maar ook een geldbedrag kan helpen om in te zetten, een renteloze lening mag ook. Het is maar wat jij nodig hebt om je op deze wijze extra aan te moedigen op je persoonlijke ontdekkingsreis.
Maar ook instanties, bedrijven of projecten die ervoor zorgen dat hoogsensitieven serieus genomen worden of uitdragen dat deze groep mensen (ca 15-20% van de bevolking) wel degelijk bestaansrecht heeft en hen op een of andere wijze faciliteert kunnen een aanmoediging van de stichting ontvangen.
Herken jij jezelf of iemand uit je omgeving in het bovenstaande? Schroom dan niet om die persoon of instantie aan te melden. Dat kan heel eenvoudig door het   formulier in te vullen.

Puur Structuren is een werkwoord

Puur Structuren is een werkwoord

Ik structuur | jij structuurt | wij structuren
Mmm best een vreemde vervoeging, terwijl structuren voor mij een normaal werkwoord is.
Sterker nog Puur Structuren is werk in uitvoering en zorgt zoveel rust en ruimte.
Ik (en niet alleen ik) gebruik het elke dag opnieuw, en opnieuw en opnieuw…

Lees meer
Hoofd vol (snot)

Hoofd vol (snot)

Als je gevangen zit in een door jezelf gecreëerde beknellende structuur dan ervaar je een vol hoofd en is er geen ruimte meer voor spontane dingen. En word je vanzelf ziek (verkouden). Bewust worden is één, volledige acceptatie is twee. Op naar volgende stap in persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This