Door structuur, rust en ruimte schep je een goede basis voor een Hoog Sensitief Persoon, waardoor deze beter in staat is om te delen en te verbinden.

Even iets over mijzelf

Mijn naam is Claudy Voskens. Als ervaringsdeskundige op gebied van burn-out en hoogsensitiviteit (HSP) ben ik de drijvende en inspirerende kracht achter PS Puur Structuur-Sensitief-Supporter. Met mijn persoonlijke visie en invoelend vermogen weet ik bij de ander de juiste snaar te raken. Ik heb een luisterend oor, een kritische en analytische blik, creatieve ideeën en oog voor detail. Ik laat iedereen in zijn of haar waarde. Samen met de opdrachtgever zoek ik naar een passende aanpak en praktische oplossing. Vooral voor diegenen die extra prikkelgevoelig (HSP) zijn. Werkbaar, kloppend, logisch en eenvoud zijn voor mij de dingen waar het om draait. 

Ervaringdeskundige

Ik ben geboren met de eigenschap hoogsensitiviteit (HSP) en het talent om te organiseren en plannen. Als HSP ben ik onder meer gewetensvol, perfectionistisch van aard en pas ik me snel aan omstandigheden aan. Dit leidde tot chronische overbelasting en uiteindelijk in burn-outs. Mijn ervaringen en persoonlijke ontwikkeling zet ik graag in tijdens mijn werk als professional organizer, stresscounselor, reflectiemaatje, trainer (o.a. DISC), spreker (www.zijspreekt.nl) en schrijver.

Eigen bewaarconcept en boeken

In het najaar van 2010 presenteerde ik een eigen bewaarconcept PSvergeetmeniet®. In het voorjaar van 2011 verscheen mijn boek Ruimte geeft rust (ISBN 9789049106140) en in november 2018 Mijn boerenverstand & ik, voorkom stress en kom in beweging (ISBN 9789081591324).

“Ogenschijnlijk ben ik saai, maar van binnen bruist het”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This