Wil je een bijdrage leveren of iemand aanbevelen voor een aanmoediging?

Aanmoedigingsfonds

Elke thuiswedstrijd moedig ik mijn voetbalclub Willem II aan. Al veertig jaar ben ik een trouwe supporter en al bijna 20 jaar ben ik ook als vrijwilliger aan deze club verbonden. In voor en tegenspoed, en dat voelt goed! Daarnaast organiseer ik al jaren een mini-event rondom mijn geboortedag, waarbij het nuttige met het aangename verenigd wordt. Een gezellige eenvoudige lunch en aansluitend een workshop met een niet alledaags onderwerp. Ter inspiratie voor de aanwezige VoorMijBelangrijkeVriendinnen. Ik geef graag iets terug, aan mijn club en aan mijn dierbaren.
Daarom wil ik dit mini-event uitbreiden naar een VoorMijBelangrijkeVrouwen-dag (#VMBVdag). Een informeel samenzijn gekoppeld aan een interessante spreker of workshop. Tijdens dat event wordt dan een persoon of project in het zonnetje gezet en ontvangt een bijdrage vanuit het aanmoedigingsfonds. Dat kan in de vorm van dienstverlening, een product of een donatie. Dus durf jij je nek uit te steken en wil je investeren in jouw ontwikkeling als Hoog Sensitief Persoon en in aanmerking komen voor dit fonds?

Bijdragen

Wil je het aanmoedigingsfonds steunen door een donatie te doen of je dienstverlening / product aan te bieden? Stuur dan even een bericht of doe een donatie direct via de webshop.

Voordragen

Ken jij mensen of instanties die je voor zou willen dragen? Jij mag aangeven wie er volgens jou in aanmerking komt en waarom.
Hoe? Heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen.
Ik wil de volgende persoon/instantie voordragen:

Aanmoedigen kan in de vorm van:

1 + 8 =

PS Met de betreffende persoon/instantie zal contact gezocht worden om de aanvraag verder in behandeling te kunnen nemen.

Telefonisch Tarot Consult

In 2023 geeft Claudy Voskens namens de stichting tien telefonische 10-minuten tarot consulten cadeau.

Claudy werkt met de tarotkaarten om haar intuïtie met beeld te onderschrijven om zo de vraagsteller nog meer inzicht te geven in een vraagstuk dat speelt op dit moment. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via aanmeldformulier op de website of door eenvoudig een mail te sturen met vermelding van naam en telefoonnummer. Claudy neemt aan de hand daarvan dan contact met je op!

Aanmoediging 2023

Op 5 maart jl. vond in klein gezelschap de VoorMijBelangrijkeVrouwen-dag plaats. Na de lunch en een inspirerende workshop over handlijnkunde van Mariska de Groot werd de aanmoediging voor 2023 bekend gemaakt.

Aanmoediging 2023 Puur Supporter - Stichting PS

Aanmoediging 2022

Dit jaar werd de training Puur Signatuur geïntroduceerd. Tijdens deze een op een training, bedoeld voor HSP’s die bijvoorbeeld vastlopen qua werk of meer inzicht willen hebben richting hun carrière mogelijkheden, wordt vooral gekeken naar de mogelijkheden van de HSP versus de zakelijke talenten en kwaliteiten. Het geeft een verhelderend inzicht en handvatten richting de (nabije) toekomst. Er werd in 2022 ter aanmoediging één dag geschonken aan een geïnteresseerde. Nicole Bicker was de gelukkige.

Aanmoediging 2021

De School voor organizing stelde voor om een webinar te geven speciaal voor de doelgroep professional organizers. Om zo ook daar meer aandacht te vragen voor hoogsensitiviteit. Het webinar kreeg als titel Rekening houden met HSP en kon op groot aantal deelnemers rekenen. Claudy stelde voor om na afloop van het webinar twee online klankbordgesprekken te verloten. De gelukkigen maakten daar graag gebruik van.

Aanmoediging 2020

De eerste aanmoediging in 2020 namens de Stichting PS Puur Structuur Sensitief Supporter gaat naar het HSP Magazine!

Brigitte Schellens had de moed om met een magazine te starten speciaal voor HSP.
Hierdoor wordt het thema bij veel mensen onder de aandacht gebracht. De Stichting heeft als aanmoediging extra examplaren afgenomen.
Maar ook jij kunt een steentje beijdragen. Door dit blad, na lezen, door te geven of bijv. ergens in een wachtkamer neer te leggen. Dank!

Puur Structuren is een werkwoord

Puur Structuren is een werkwoord

Ik structuur | jij structuurt | wij structuren
Mmm best een vreemde vervoeging, terwijl structuren voor mij een normaal werkwoord is.
Sterker nog Puur Structuren is werk in uitvoering en zorgt zoveel rust en ruimte.
Ik (en niet alleen ik) gebruik het elke dag opnieuw, en opnieuw en opnieuw…

Lees meer
Hoofd vol (snot)

Hoofd vol (snot)

Als je gevangen zit in een door jezelf gecreëerde beknellende structuur dan ervaar je een vol hoofd en is er geen ruimte meer voor spontane dingen. En word je vanzelf ziek (verkouden). Bewust worden is één, volledige acceptatie is twee. Op naar volgende stap in persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer
Lastige keuzes maken

Lastige keuzes maken

Keuzes maken is lastig en soms heel moeilijk uit te leggen aan de buitenwereld. Maar als je er samen uitkomt is het fijn en hoef je eigenlijk niks uit te leggen.

Lees meer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This