Wil je een bijdrage leveren of iemand aanbevelen voor een aanmoediging?

Aanmoedigingsfonds

Elke thuiswedstrijd moedig ik mijn voetbalclub Willem II aan. Al veertig jaar ben ik een trouwe supporter en al bijna 20 jaar ben ik ook als vrijwilliger aan deze club verbonden. In voor en tegenspoed, en dat voelt goed! Daarnaast organiseer ik al jaren een mini-event rondom mijn geboortedag, waarbij het nuttige met het aangename verenigd wordt. Een gezellige eenvoudige lunch en aansluitend een workshop met een niet alledaags onderwerp. Ter inspiratie voor de aanwezige VoorMijBelangrijkeVriendinnen. Ik geef graag iets terug, aan mijn club en aan mijn dierbaren.
Daarom wil ik dit mini-event uitbreiden naar een VoorMijBelangrijkeVrouwen-dag (#VMBVdag). Een informeel samenzijn gekoppeld aan een interessante spreker of workshop. Tijdens dat event wordt dan een persoon of project in het zonnetje gezet en ontvangt een bijdrage vanuit het aanmoedigingsfonds. Dat kan in de vorm van dienstverlening, een product of een donatie. Dus durf jij je nek uit te steken en wil je investeren in jouw ontwikkeling als Hoog Sensitief Persoon en in aanmerking komen voor dit fonds?

Bijdragen

Wil je het aanmoedigingsfonds steunen door een donatie te doen of je dienstverlening / product aan te bieden? Stuur dan even een bericht of doe een donatie direct via de webshop.

Voordragen

Ken jij mensen of instanties die je voor zou willen dragen? Jij mag aangeven wie er volgens jou in aanmerking komt en waarom.
Hoe? Heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen.
Ik wil de volgende persoon/instantie voordragen:

Aanmoedigen kan in de vorm van:

11 + 6 =

PS Met de betreffende persoon/instantie zal contact gezocht worden om de aanvraag verder in behandeling te kunnen nemen.

Route 66

Route 66

Hoe een eenvoudig romannetje je ogen opent en een weg baant voor je eigen route. Die van zelfverwerkelijking.

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 3 gratis tips!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This