Even iets over mijzelf

Mijn naam is Claudy Voskens. Als ervaringsdeskundige op gebied van burn-out en hoogsensitiviteit (HSP) ben ik de drijvende en inspirerende kracht achter PS Puur Structuur-Sensitief-Supporter. Met mijn persoonlijke visie en invoelend vermogen weet ik bij de ander de juiste snaar te raken. Ik heb een luisterend oor, een kritische en analytische blik, creatieve ideeën en oog voor detail. Ik laat iedereen in zijn of haar waarde. Samen met de opdrachtgever zoek ik naar een passende aanpak en praktische oplossing. Vooral voor diegenen die extra prikkelgevoelig (HSP) zijn. Werkbaar, kloppend, logisch en eenvoud zijn voor mij de dingen waar het om draait. 

Ervaringdeskundige

Ik ben geboren met de eigenschap hoogsensitiviteit (HSP) en het talent om te organiseren en plannen. Als HSP ben ik onder meer gewetensvol, perfectionistisch van aard en pas ik me snel aan omstandigheden aan. Dit leidde tot chronische overbelasting en uiteindelijk in burn-outs. 

Trainer-coach

Mijn ervaringen en persoonlijke ontwikkeling zet ik graag in tijdens mijn werk als professional organizer, coach, stresscounselor, trainer (DISC en Puur Signatuur), reflectiemaatje, spreker (zijspreekt.nl) en schrijver.

Ik ben gediplomeerd/gecertificeerd:

  • Professional Organizer (Get Organized)
  • HSP-coach (Hoogsensitief.nl)
  • Stresscounselor (Sonnevelt)
  • DISC trainer (Persolog)
  • Feng Shui/ Nine Star Ki (Nina Elshof)
  • Tarot (Astrid Berkers-spirituele praktijk)

Eigen bewaarconcept en boeken

In het najaar van 2010 presenteerde ik een eigen bewaarconcept PSvergeetmeniet®. In het voorjaar van 2011 verscheen mijn boek Ruimte geeft rust (ISBN 9789049106140) en in november 2018 Mijn boerenverstand & ik, voorkom stress en kom in beweging (ISBN 9789081591324). En in 2021 bracht ik de HSP-wijzer uit (ISBN 9789081591355).

“Ik heb van mijn ervaring mijn kracht gemaakt.”

Claudy Voskens - Gecertificeerd HSP Coach

Pin It on Pinterest

Shares
Share This