Even iets over mijzelf

Mijn naam is Claudy Voskens. Als ervaringsdeskundige op gebied van burn-out en hoogsensitiviteit (HSP) ben ik de drijvende en inspirerende kracht achter PS Puur Structuur-Sensitief-Supporter. Met mijn persoonlijke visie en invoelend vermogen weet ik bij de ander de juiste snaar te raken. Ik heb een luisterend oor, een kritische en analytische blik, creatieve ideeën en oog voor detail. Ik laat iedereen in zijn of haar waarde. Samen met de opdrachtgever zoek ik naar een passende aanpak en praktische oplossing. Vooral voor diegenen die extra prikkelgevoelig (HSP) zijn. Werkbaar, kloppend, logisch en eenvoud zijn voor mij de dingen waar het om draait. 

Ervaringdeskundige

Ik ben geboren met de eigenschap hoogsensitiviteit (HSP) en het talent om te organiseren en plannen. Als HSP ben ik onder meer gewetensvol, perfectionistisch van aard en pas ik me snel aan omstandigheden aan. Dit leidde tot chronische overbelasting en uiteindelijk in burn-outs.

Trainer-coach

Mijn ervaringen en persoonlijke ontwikkeling zet ik graag in tijdens mijn werk als professional organizer, coach, stresscounselor, trainer (DISC en Puur Signatuur), reflectiemaatje, spreker (zijspreekt.nl) en schrijver.

Ik ben gediplomeerd/gecertificeerd:

  • Professional Organizer (Get Organized)
  • HSP-coach (Hoogsensitief.nl)
  • Stresscounselor (Sonnevelt)
  • DISC trainer (Persolog)
  • Feng Shui/ Nine Star Ki (Nina Elshof)
  • Tarot (Astrid Berkers-spirituele praktijk)

Boeken en bewaarconcept

Inmiddels heb ik een aantal boeken geschreven. In 2010 presenteerde ik het bewaarconcept PSvergeetmeniet®. Mijn eerste echte boek verscheen in 2011: Ruimte geeft rust (ISBN 9789049106140). In 2018 volgde Mijn boerenverstand & ik, voorkom stress en kom in beweging (ISBN 9789081591324). En in 2021 bracht ik de HSP-wijzer uit (ISBN 9789081591355). Mijn allernieuwste boek verscheen in mei 2024 en heet Puur Structuren, orde op zaken voor hoogsensitieven (ISBN 9789081591331). 

Claudy Voskens

“Ik heb van mijn ervaring mijn kracht gemaakt.”

Claudy Voskens - Gecertificeerd HSP Coach

Warm aanbevolen

Op ons kantoor vond voor alle werkplekken een werkplekorganisatie plaats. I.p.v. achter het bureau aan de slag te gaan, wat meestal goed georganiseerd is bij mij, ben ik met Claudy gaan wandelen. Mijn belangrijkste les: 'afspraak is afspraak, ook met jezelf'. Ik ben dus heldere afspraken met mezelf gaan maken over wanneer wel werken en wanneer niet. Welke klussen pak ik wel op en welke niet. Het helpt me nog steeds.

Ik kreeg als ADHD-er begeleiding voor het verbeteren van de structuur. De benadering was positief, stimulerend, oplossingsgericht en niet veroordelend. Claudy kiest voor een praktische aanpak en zoekt samen met je een oplossing voor alles. 

Tijdens een periode van overspannenheid heeft Claudy mij enorm geholpen met het organizen van mijn vele gedachtenspinsels rondom het thema werk.
In mijn eigen tempo thuis een aantal testen gedaan zodat we tijdens de Puur Signatuur sessie direct de verdieping in konden gaan.
Met boerenverstand en voeten in de klei heeft Claudy mij die dag doortastende vragen gesteld en diverse tools ingezet om tot een persoonlijke gebruiksaanwijzing te komen. 
Als afsluiting deed Claudy een tarot legging die nog eens bevestigde wat die dag ter tafel was gekomen. 
Moe en zeer voldaan keerde ik huiswaarts met een opnieuw gevulde rugzak. 
Een dag met een gouden randje!

Omdat ik chaos in mijn hoofd had startte ik een coach traject. Wat me vooral is bijgebleven is vooral de vriendelijkheid en toegankelijkheid waarmee je aan het traject begint en daardoor ook volhoudt!

Waarom Puur Structuur? Omdat ik Claudy een prettige dame vind, die naar mijn idee op een prettige manier structuur aan kan brengen.

Erg fijn om met iemand te kunnen sparren over je eigen bedrijf. Dat deed ik met Claudy. Heel plezierig en het gaf me nieuwe energie!

Ik had last van onrust in mijn hoofd en door o.a. het opruimen van de werkomgeving kreeg ik weer ruimte en zicht op belangrijke dingen. Ook kreeg ik een paar handige tips om de boel opgeruimd en geordend te houden. Al moet ik bekennen dat het jaarlijks onderhoud wel nodig is.

Een rommelig bureau was voor mij de aanleiding om een workshop te volgen van Puur Structuur. De oprechte interesse viel me op en ook de aangereikte hulp kwam vanuit het hart.

Blij met het resultaat van de werkplekorganisatie. Belangrijkste tip: Tijd nemen, bijvoorbeeld door direct iets op te bergen, levert op den duur tijd op.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This