Puur Structuren
orde op zaken voor hoogsensitieven

Een op de drie mensen ervaart stress op het werk. Ze zijn het overzicht kwijt, ze lopen achter de feiten aan en komen niet meer toe aan wat ze zouden moeten doen. Ze hebben ‘het druk’. Tot het moment dat niet alleen de werkplek ontploft, maar ook zijzelf. Het boek Puur Structuren helpt je meer ruimte en rust te ervaren bij chaos en en verlies van overzicht. Fysiek, digitaal en mentaal.
Een boek voor iedereen die zelf de regie wil nemen. En in het bijzonder voor hsp’ers.  

Hoogsensitief en stress

Hoogsensitieve mensen ervaren eerder stress en overprikkeling. Ook zijn ze gevoeliger voor een burn-out. Hoogsensitiviteit is een aangeboren eigenschap, net als blauwe ogen. Het hoort bij je. 
Ook mensen met bijvoorbeeld niet-aangeboren hersenletsel, hoogbegaafdheid, autisme of ADHD ondervinden vaker teveel prikkels en/of stress. Voor al deze mensen – maar eigenlijk voor iedereen! – is het belangrijk rekening te houden met de verwerkingstijd van alle prikkels.

 

Workshop Puur Signatuur - Vereenvoudig je leven en kom tot bloei

Meer houvast door structuur

Het boek Puur Structuren geeft je inzicht, bevat een plan van aanpak én veel praktische handvatten om stress op de werkplek om te zetten naar rust en overzicht. Claudy laat je inzien dat je je hoogsensitiviteit vóór je kan laten werken in plaats van tegen je. Het is een boek dat je nog eens en nóg eens pakt. Want: puur structuren is een werkwoord.

Workshop Puur Signatuur - Leer je eigen pad lopen

Over auteur Claudy Voskens

Claudy Voskens is geboren met de eigenschap hoogsensitiviteit én het talent om te organiseren en plannen. Met haar bedrijf Puur Structuur begeleidt zij met name hoogsensitieve mensen die door overprikkeling het overzicht kwijt zijn. Ze helpt je om steviger te staan en in balans te komen, zodat je zelf de regie kunt pakken. Lees hier meer over Claudy.

Inkijkje boek Puur Structuren

Orde op zaken voor hoog sensitieven

Pin It on Pinterest

Shares
Share This