Wil je leren organiseren en plannen?
Of als HSP aan de slag met prikkels op de werkplek?

Trainingen en workshops

Tijdens 1 of meerdaagse trainingen draait alles om persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. De trainingen zijn interactief. Oefening baart kunst, zodat je gelijk kunt ervaren wat dat met je doet. Thema’s kunnen zijn: Puur Structuren, Puur Efficiënt, Puur jouw talent, Puur Sensitief, Puur presenteren. Trainingen in company zijn altijd op aanvraag.

In kleine groepen kunnen originele thema’s zoals; Wie ben ik? DISC miniprofiel, Organiseren kun je leren, DISC en tijd, HSP en dan?, Voorkom stress & kom in beweging, worden gekozen. Na een workshop ben je altijd een ervaring rijker.

Mocht je een leuke break zoeken voor een vergadering, congres of een serieus onderwerp met een knipoog in willen zetten voor een informele bijeenkomst, neem dan gerust even contact op. Duur workshops; 1 ½ tot 2 uur.

Wil je meer informatie over een training of workshop neem dan even contact op.

Warm aanbevolen

Op ons kantoor vond voor alle werkplekken een werkplekorganisatie plaats. I.p.v. achter het bureau aan de slag te gaan, wat meestal goed georganiseerd is bij mij, ben ik met Claudy gaan wandelen. Mijn belangrijkste les: 'afspraak is afspraak, ook met jezelf'. Ik ben dus heldere afspraken met mezelf gaan maken over wanneer wel werken en wanneer niet. Welke klussen pak ik wel op en welke niet. Het helpt me nog steeds.

Omdat ik chaos in mijn hoofd had startte ik een coach traject. Wat me vooral is bijgebleven is vooral de vriendelijkheid en toegankelijkheid waarmee je aan het traject begint en daardoor ook volhoudt!

Ik kreeg als ADHD-er begeleiding voor het verbeteren van de structuur. De benadering was positief, stimulerend, oplossingsgericht en niet veroordelend. Claudy kiest voor een praktische aanpak en zoekt samen met je een oplossing voor alles. 

Waarom Puur Structuur? Omdat ik Claudy een prettige dame vind, die naar mijn idee op een prettige manier structuur aan kan brengen.

Erg fijn om met iemand te kunnen sparren over je eigen bedrijf. Dat deed ik met Claudy. Heel plezierig en het gaf me nieuwe energie!

Blij met het resultaat van de werkplekorganisatie. Belangrijkste tip: Tijd nemen, bijvoorbeeld door direct iets op te bergen, levert op den duur tijd op.

Ik had last van onrust in mijn hoofd en door o.a. het opruimen van de werkomgeving kreeg ik weer ruimte en zicht op belangrijke dingen. Ook kreeg ik een paar handige tips om de boel opgeruimd en geordend te houden. Al moet ik bekennen dat het jaarlijks onderhoud wel nodig is.

Een rommelig bureau was voor mij de aanleiding om een workshop te volgen van Puur Structuur. De oprechte interesse viel me op en ook de aangereikte hulp kwam vanuit het hart.

Hoe voelt zon voor jou?

Hoe voelt zon voor jou?

We staan aan de vooravond van de zomer die de afgelopen jaren steeds warmer en extremer werd qua weer. De zon die schijnt zorgt...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 3 gratis tips!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This