Doen waar je blij van wordt. JA, dat wil ik! Jij ook?

Met liefde wil ik mijn kennis en inzichten delen met jou. Om je verder te helpen. Qua carrière of je persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk mag ook jij met vallen en opstaan je weg vervolgen, daar word je groot en sterk van. Maar hoe fijn is het als je daarnaast kunt leren van iemand die door schade en schande is wijs geworden en met opgedane inzichten jou kan spiegelen? Ooit was ik daar naar op zoek en kon die niet vinden. Mijn levensweg heeft me gebracht waar ik nu ben. Het heeft me veel kruim gekost en waarom zou ik daar een ander niet van laten profiteren? Dat is precies de reden waarom ik al mijn krachten van kennis, kunde en ervaring gebundeld heb in mijn stichting PS PUUR Structuur Sensitief Supporter.

De vorm waarin ik dat aanbied is de eendaagse training Puur Signatuur. Eindelijk een training, een hele dag waar jij alleen centraal staat. Met de vragen die je hebt. Zoekend naar nieuwe wegen in je persoonlijke of zakelijke ontwikkeling. Wie ben je en wat wil je graag doen? Hoe wil je dat doen en niet te vergeten wanneer? Eenvoudige vragen waarvan het antwoord vaak ingewikkeld is. Totdat je het af gaat pellen en tot de kern van de zaak komt. Het gaat tenslotte om jou! Want jij, jij bent okay zoals je bent met al je talenten, kwaliteiten en valkuilen. Ook als je gevoeliger bent voor prikkels en stress. Alle facetten samen maken jou een uniek mens!

Daarbij verliezen we je omgeving niet uit het oog. Want in een voor jou passende en sfeervolle omgeving kom jij goed tot je recht. Ooit begon ik voor Puur Structuur met mijn slogan Organiseer jezelf en je omgeving. Toen heel praktisch bedoeld, nu veel meer holistisch. Juist met een brede kijk op het geheel maakt dat je steviger staat, goed in balans blijft en tot bloei komt. Als het totaalplaatje klopt voor jou kun je de hele wereld aan.

Om kennis en kunde te delen heb ik me heel kwetsbaar opgesteld door mijn levensweg te beschrijven in het boek Mijn boerenverstand & ik, voorkom stress en kom in beweging. Logica en intuïtie houden elkaar en mij scherp. Door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen gebeurt er iets. Herken en erken wat er gebeurt en anticipeer daarop. Luisteren naar wat jouw lijf te zeggen heeft in plaats van signalen te negeren. Een bel rinkelt niet voor niets.

Dus kom op voor jezelf, zet jezelf in beweging en maak een keuze door ja te zeggen tegen jezelf. En wil je daarvoor hulp inzetten, dan heb ik de volgende mogelijkheden voor je:

Succes met de keuzes die je gaat maken 😉

Zonnige groet,

Claudy

Pin It on Pinterest

Shares
Share This