Ineens was ie daar, de eyeopener: “Dit is wat je krijgt!” Niet meer en niet minder. Zo dacht ik er ook over eind dertig, single en zoekende naar een relatie. Daarbij ging het meestal om de buitenkant. Leuk plaatje, live en digitaal, voorzien van een ‘onberispelijk’ CV. Aandacht genoeg, maar niks beklijfde. En zo vergaat het me nu opnieuw, in de werksfeer. Ik doe mijn stinkende best om overal zichtbaar te zijn, met mooie plaatjes en het zoeken naar de juiste vormen en etalagetechnieken van mijn dienstverlening. Na jaren van herzien, herschikken, spiegelen en ontwikkelen, was daar ineens de PLING!

Eind dertig besloot ik na de zoveelste teleurstelling dat het genoeg was. Ik besloot om op een datingsite slechts een reële foto te plaatsen en in het voorstelrondje direct mijn echte verhaal te delen. Van burnouts tot scheidingen en nog volop herstellende van alle ellende. Ik stelde me heel kwetsbaar op. En raad eens? Er kwam een heel kort lief berichtje binnen met als titel ‘dichtbij’. Deze lieve man stond open voor een kennismaking ondanks mijn rugzak. Eerst heel voorzichtig via de telefoon. Maar toen we elkaar eenmaal hadden ontmoet was er geen houden meer aan. We zijn nu ruim 17 jaren verder en samen een dochter rijker. Dus zo werkt dat.

Tijd voor een herhaling, eerlijk, oprecht en kwetsbaar. Fysiek ben ik nooit helemaal meer hersteld van de burnouts. Tijdens mijn persoonlijke zoektocht en ontwikkelingsproces werd ik bevestigd in het vermoeden dat ik hoogsensitief ben, met helaas vaak fysieke klachten tot gevolg. Het beperkt mij enerzijds, fulltime werken is bijvoorbeeld uit den boze, en verrijkt mij anderzijds in het geen ik doe. Want ik ben mijn werk.

Dus als je met mij om tafel wilt, met welke (hulp)vraag dan ook, ik luister en neem waar. Op maat reik ik mijn dienstverlening aan. Daarbij maak ik professioneel gebruik van al mijn opgedane kennis, kunde en ervaring. Hoe mooi is dat!

PS
Wekelijks geef ik een korte (15-30 min) onlive inspiratiesessie op vrijdagochtend om 10 uur. Aanmelden via info@puurstructuur.nl.

Claudy

Pin It on Pinterest

Shares
Share This